Cupping massage

Onze massage is een gemoderniseerde en vereenvoudigde versie van de oude Chinese cupping therapie en wordt uitgevoerd met siliconen cups. Door de cup op de huid te plaatsen, te knijpen en langzaam los te laten ontstaat er in de cup een vacuüm. Door de cups in een bepaalde volgorde te verplaatsen heeft Bellabaci een nieuwe succesvolle behandeling ontwikkeld. De behandeling heeft een geweldige ontspannende en helende werking. De therapeutische gevolgen van de behandeling van de huid kunnen zijn: Het activeren van de huidstofwisseling, het verbeteren van de elasticiteit van de huid, blokkades worden opgeheven, gifstoffen en afvalstoffen worden afgevoerd en het verbetert de spierspanning. Het stimuleert de lymfe- en bloedcirculatie.

Rug massage met Bellabaci cups ongeveer 25 minuten, prijs: € 29.95

Anti Cellulitis massage behandeling in combinatie met Bellabaci Bodycups

Met behulp van de Bellabaci cupping massage wordt de cellulitis aangepakt! Door de regulerende zuigkracht van de cups geleidelijk te verhogen verbetert de micro circulatie van de weefsels. De verbeterde bloedtoevoer zorgt voor zuurstof en voedingsstoffen in het behandelde gebied. De vetcellen zullen krimpen en verbranden. Een verbeterde eliminatie van afvalstoffen onstaat, waardoor het weefsel wordt ontgift! Het verzacht en geeft elasticiteit aan het bindweefsel in de cellulie laag, waardoor de putjes in de huid die door de cellulitis worden veroorzaakt, verminderen!

Omdat het van te voren moeilijk in te schatten is hoe groot het te behandelen gebied is en hoe ernstig de cellulitis is, kunt u globaal de volgende tijden en prijzen aanhouden.

Massage met Bellabaci cups
30 minuten€29.95
Per volgende 15 minuten€ 9,95
Kuur 5 weken, wekelijks 1 behandeling van 30 minuten 
Prijs€130,-
 Iedere volgende 15 minuten€9,95
 

Incl. cups voor thuis €160,-

 

U kunt de cups ook in de salon aanschaffen om er thuis mee aan de slag te gaan! Indien u thuis elke dag de probleemplekken behandelt zult u nog sneller resultaten bereiken! De prijs per set van 2 Bellabaci Body cups bedraagt €37,95. Ook hebben wij leuke sets !

CUPPING MASSAGE

onze
producten

Blézi skincare en Nouvital cosmetics

Begin met typen