Permanente make-up

Droom jij ook van perfecte wenkbrauwen die je niet meer hoeft bij te tekenen? Dan is PMU de oplossing!

Ook een permanente eyeliner kan een uitkomst zijn, een strak lijntje die voortaan altijd op zijn plek blijft zitten!

Met permanente make up creëren we volle, natuurlijke en mooie wenkbrauwen. Het is een uitkomst voor ieder die veel tijd besteedt aan het tekenen van de wenkbrauwen. Met PMU bespaar je veel tijd en zie je er op elk moment van de dag mooi uit.

Bij het plaatsen van permanente make-up worden er pigmenten in de huid aangebracht voor een periode van 1 tot 3 jaar. Doordat permanente make-up in de lederhuid wordt geplaatst is de pigmentatie niet permanent zoals bijvoorbeeld bij een tatoeage.

Bij tatoeage wordt het pigment meestal dieper dan 3 mm in het onderhuids bindweefsel aangebracht. In deze laag worden de pigmenten ingekapseld en dit proces is minder makkelijk terug te draaien. Bij PMU worden de pigmenten 1,5-2 mm in de lederhuid geplaatst. Dat is ook de reden dat PMU vervaagt en een tatoeage veel minder. Verder is er verschil in de gebruikte pigmenten, de naald, het apparaat en de techniek van aanbrengen.

Wij werken uitsluitend met de kwaliteitsproducten van Swiss Color, een Zwitsers merk. De pigmenten van Swiss Color zijn compleet synthetisch organische pigmenten met de hoogste zuiverheid en vrij van ijzeroxides.

 

Hairstroke wenkbrauwen

De hairstroke geeft het effect van een fijne, natuurlijke wenkbrauwhaar. Met deze techniek is het ideaal om gaatjes in de wenkbrauwen op te vullen en de wenkbrauw te perfectioneren. Zelfs wanneer er geen eigen wenkbrauwhaar meer aanwezig is, is het mogelijk een geheel nieuwe wenkbrauw te maken door middel van deze methode.

De hairstroke techniek is helaas minder geschikt voor als je een gecombineerde/ vette huid hebt. De hairstroke techniek vervaagt sneller bij een vette huid, omdat de kans groter is dat het pigment als het ware doorloopt op een vette huid met grove poriën. Ook is deze techniek huid en leeftijdsafhankelijk.

 

Poeder wenkbrauwen

Met deze techniek wordt op eensubtiele wijze geschaduwt waardoor het lijkt alsof je je wenkbrauwen met wenkbrauwpoederof potlood hebt ingekleurd.

Poeder techniek is geschikt voor elk huidtype. Helemaal trendy!

 

Eyeliner

Wil je direct al bij het opstaan een frisse blik? Als je ogen zijn opgemaakt met permanente make-up eyeliner, dan zie je er direct fris uit! Bovendien kan het dagelijks aanbrengen van eyeliner een tijdrovend klusje zijn en bespaar je met permanente eyeliner dus ook dagelijks een hoop tijd!

 

Wanneer is het niet mogelijk om permanente make up te plaatsen?

 

Als je last heb van één van de volgende aandoeningen:

 

– diabetes

– hemofilie

– chronische huidziekte

– allergie voor pigmentstoffen of andere materialen waarmee PMU wordt gezet

– immuunstoornis

– hart of vaatafwijkingen

 

mocht je toch een behandeling willen ondergaan dan is het alleen mogelijk in overleg met je behandeld arts.

 

  • Tijdens zwangerschap of hormoon gerelateerde behandelingen kunnen wij je helaas niet behandelen.

 

Intake gesprek

Een intake gesprek kost €39,95, Tijdens een intake gesprek bespreken we de behandeling, wensen en mogelijkheden. dit laten wij u ook zien d.m.v. voortekenen.

Besluit u de behandeling daadwerkelijk te boeken dan is de intake gratis en wordt het bedrag uiteindelijk verrekend bij de behandeling. Een intake is een vereiste, eerder zetten wij geen PMU.

Deze kun je online reserveren. De daadwerkelijke behandeling vindt plaats in overleg.

 

Veel gestelde vragen

 

 

  • Het effect blijft 1,5- 3jaar en het verkleurt niet! Dit komt door onze Zwitserse topkwaliteit pigmenten. Vervagen doet het wel maar wij adviseren binnen 1,5 jaar een Touch up te doen. Dit is tegen gereduceerd tarief.

 

  • Je moet altijd blijven epileren

 

  • Als je blond/grijs haar hebt in je wenkbrauwen zul je de wenkbrauwen moeten verven of kun je een wenkbrauwgel met kleur gebruiken. Wij hebben de perfecte kleuren verkrijgbaar in de salon!

.

  • Voor elk huidtype is er een geschikte kleur.

 

  • Prijs is incl. 2 behandelingen en nacontrole.

 

  • Om te zorgen dat je wenkbrauwen minder snel zullen vervagen raden wij aan een bescherming met zonnefactor te gebruiken. Swiss color heeft hiervoor de ideale stick voor wenkbrauwen én lippen!

 

  • Minimaal 6 maanden van te voren stoppen met groei stimuleerde wimper/wenkbrauwgels.

 

Voor tarieven kun je contact met ons opnemen via tel:0623620508 of stuur een mail naar info@salonmakeyourday.nl

Wij zijn GGD goedgekeurd!

onze
producten

Blézi skincare en Nouvital cosmetics

Start typing and press Enter to search