Microdermabrasie.

Gezichtsbehandelingen.

Skin Vital Concept

SKIN VITAL CONCEPT

Wat is Skin vital?

Dé doorbraak in huidverbetering!

Skin Vital is een innovatief concept wat daadwerkelijk huidproblemen oplost en gaat actief huidveroudering tegen. Het is het hoogst haalbare alternatief voor botox en fillers.

Het concept bestaat uit veilige en pijnloze behandelingen (door middel van microneedling en dermabrasie) om je huid te verbeteren.

Elastine en collageen zijn eiwitten in spieren en bindweefsel die essentieel zijn voor een stevige huid. Ze houden je huid veerkrachtig. Met de jaren maakt de huid steeds minder elastine en collageen aan met als gevolg dat huid dunner wordt en volume en stevigheid verliest. Door middel van de Skin Vital behandeling in combinatie met actieve ingrediënten wordt er meer collageen en bindweefsel aangemaakt. Hierdoor wordt uw huid soepeler, sterker en egaler.

De producten van Skin Vital zijn cosmeceuticals en bevinden zich in het gebied tussen cosmetica en medicatie. Deze producten doen veel meer dan alleen het verzorgen van de huid. Skin Vital Concept bestaat uit een lijn van cosmeceuticals met natuurlijke ingrediënten en zijn een doorbraak op het gebied van huidverbetering en anti-aging.

Deze professionele behandelingen worden gecombineerd met producten voor thuis om het resultaat van de behandeling te verlengen en behouden.

Foto is gemaakt na 4 behandelingen met tussenposes van 2 weken. Dit raden wij minimaal aan voor het beste resultaat.

* Foto is met toestemming openbaar gemaakt.

 

SKIN FITNESS

Een heerlijke bindweefsel massage die uitgevoerd word met ons skin vital apparatuur!

Wat doet deze massage?
👉 Verstevigen van de contouren
👉 Verminderd huidverslapping
👉 Stimuleert de doorbloeding
👉 Maakt de huid fluweelzacht!
👉 Verheldert de huid

(Wij adviseren voor het echt mooi verstevigen van de huid een kuur van 4 a 5 behandelingen, hier hebben wij een leuke korting voor)

Een losse ‘skin fitness behandeling’ kost €65,-

*Skin fitness toevoegen aan je standaard behandeling of je behandeling uitbreiden met skin fitness? Dit kan voor slechts €15,- extra.

Skin fitness is ook perfect om toe te voegen aan uw Skin vital behandeling!

onze
producten

Blézi skincare en Nouvital cosmetics

Start typing and press Enter to search