Microneedling

Microneedling is een behandeling waarbij er met een speciale Pen een groot aantal kleine kanaaltjes in de huid gemaakt worden. Tijdens de behandeling worden speciale actieve werkstoffen op de huid aangebracht, die via de kanaaltjes direct worden opgenomen door dieper gelegen huidlagen. De huid herstelt en sluit deze kanaaltjes met huideigen, glad collageen. Hierdoor wordt de huid steviger en meer elastisch, en worden (fijne) lijntjes en rimpels verminderd door de toename van collageen.

Voor wie is microneedling geschikt?

Voor iedereen die graag zijn huid wil verbeteren en verstevigen en die wil investeren in zijn huid. De huidtextuur van je gezicht krijgt namelijk een enorme boost door de behandeling! Het werkt zeer goed bij mensen die last hebben van: huidveroudering, acne-littekens, een grove huidstructuur en pigmentvlekken.

Wat zijn de voordelen van microneedling?

  • een verfijnde huidstructuur;
  • een huidlifting en verstrakking;
  • minder zichtbare rimpels;
  • egale huidstructuur met minder pigmentatie;
  • minder diepe acne-littekens.

Daarnaast wordt de vochtbalans hersteld waardoor je er al vanaf de eerste behandeling heel fris uitziet!

Hoe werkt de nabehandeling?

Na elke microneedling behandeling is het nodig dat je jouw huid goed verzorgt. Deze kan er na de behandeling namelijk rood uitzien en prikkelend aanvoelen. Dit is een normale reactie en zal sterk afnemen in de daaropvolgende 24 uur.

Tarief

€ 79,95

3x microneedling €200,- (1x per 4 weken)

Microneedling Filler behandeling

Speciaal voor de rijpere of slapper wordende huid kan je een extra "Filler ampul" toevoegen aan je microneedling behandeling. 
Deze filler sluisen we dieper in de huid in d.m.v. de microneedling techniek. Daardoor krijg je direct een zeer effectief 'liftend effect'.

De nanodeeltjes van het hyaluronzuur dringen de huid binnen, richten zich op de problematische delen van het gezicht en worden direct door de huid absorbeert, wat vrijwel onmiddellijk resultaat oplevert. Zowel de diepere als de fijne lijntjes worden direct zichtbaar minder.

Het werkt door de lijntjes en rimpels en ingevallen plekken op te vullen zonder dat er injectie naalden nodig zijn en het effect blijft tot 12 weken zichtbaar.

Toeslag: €29,95 per behandeling

​De bovengenoemde behandelingen zijn niet geschikt bij zwangerschap en/of borstvoeding

PIJNLIJK?

Dit is de vraag die we meestal meteen krijgen. Het woord 'naalden' schrikt af. Onze klanten ondervinden een licht irriterend gevoel, maar pijnlijk vindt bijna niemand dit. Het resultaat werkt eerder verslavend en ze kunnen vaak niet wachten op hun volgende behandeling. Daarom veronderstellen we dat deze behandeling heel draaglijk is voor vele mensen! Tijdens de behandeling kunnen lichte puntbloedingen ontstaan, wat volkomen normaal is.

Microneedling heeft meerdere behandelingen nodig om een mooi resultaat te verkrijgen. Eerlijkheid en kwaliteit behoren tot onze waarde en normen!