ZWANGERSCHAPSMASSAGE 

De zwangerschapsmassage werkt ontspannend, versoepelt je spieren en stimuleert de bloedcirculatie. Het zorgt ervoor dat je ademhaling dieper wordt en je hoofd even helemaal tot rust komt.

De eerste 3 maanden van je zwangerschap mag je NIET gemasserd worden. De veranderingen in je lichaam zijn inspannend en vermoeiend en je lichaam werkt heel hard in dit proces. Van de 4e maand van je zwangerschap kan je rugklachten en beenkrampen krijgen. Massage kan die klachten verlichten zodat je je beter in je vel kan voelen.

Tijdens deze massage worden speciale handgrepen toegepast op rug, bekken en schouder. Je ligt op een warm water kussen waar je gewoon op je rug kan blijven liggen. De rug en het warm water kussen worden ingesmeerd met olie. We masseren onder je rug door. Een UNIEKE en comfortabele ervaring!

De behandeling zorgt ervoor dat je even stil staat bij alle veranderingen in je lichaam, hierdoor wordt je bewuster van de baby in je buik.

Er is onderzocht dat het een positief effect heeft op beter slapen, minder rugpijn, minder stress en minder complicaties tijdens de bevalling. 

TIP : Geef deze massage cadeau!

MASSAGE RUG/SCHOUDERS 30 MIN : € 35,-

MASSAGE FULL BODY 60 MIN : € 65