Loïs Lee

Loïs Lee is niet gewoon skincare maar pure skinfood, voeding voor je huid dus. Gemaakt met grondstoffen uit de natuur die je huid echt voeden. Van buiten naar binnen en andersom. Samen met de beste beautytools voor een gezonde en stralende huid.

Je mooiste huid gaat dieper dan skindeep. Je bodyguard van buiten, de spiegel van binnen. Nowhere to hide! Dus houd je niet in. Loop jezelf niet voorbij. Gooi je masker af. Verstop je niet achter mooie verhalen en dikke lagen make up. Straal van binnenuit. No-more-bullshit. #nomoremeuk!

Loïs Lee Pure Skinfood doet alleen aan the-real-deal. Geen “verzorgende” hoop-in-een-potje, maar een eerlijke dosis hoogwaardige Skinfood. Rijk aan de allerbeste ingrediënten uit de natuur. Zonder schadelijke stoffen voor jouw welzijn of de gezondheid van al het leven om je heen. Geen troep op jouw huid betekent ook geen troep in het water. Vissen blij, wij blij. Zo beschermen we je bij de uitdagingen van iedere dag. Jouw persoonlijke, maar ook die van ons allemaal. Zoals de invloeden van blauw schermlicht en vervuilde lucht. En dan te bedenken wat we ook nog in onze mond stoppen of wat we op onze huid smeren. Daarom koesteren we de natuur om ons heen. En dragen we bij aan meerdere projecten om haar zo gezond mogelijk te houden. Voor meer pure grondstoffen en een zuivere lucht. Life is great! En dat willen we graag zo houden. Want jouw huid straalt dat allemaal uit.

Een gezonde en mooie huid ziet er stralend en jeugdig uit en is het resultaat van een gezonde leefstijl én een consequent dagelijks beauty ritueel. Naast ons beschermen voor invloeden van buitenaf is een van de belangrijkste functies van de huid vocht vasthouden, zodat deze gevoed en gehydrateerd blijft en dus haar functies goed kan uitoefenen. Reguliere producten doen vaak het tegenovergestelde: ze bevatten goedkope (synthetische) stoffen die de huidflora uit balans brengen en bijv. alcohol die je huid júist uitdrogen waardoor je nog meer gaat smeren.

Loïs Lee heeft een effectief 3 Step Beauty Ritual ontwikkeld dat werkt voor iedere huidconditie en dat jouw huid gezond en mooi houdt:

Unieke verzorging

De huid neemt plantoliën makkelijk op omdat het veel lijkt op het natuurlijke vet in je huid (sebum).

Door het voedende deel (Nourishing Beauty Oil) te mengen met het hydraterende deel (Hydrating Lotion) creëer je je verse moisturizer die helemaal afgestemd is op jouw huid.

Ze werken in synergie met elkaar; door de Hydrating Essence dringt de Beauty Oil nóg beter in de diepere huidlagen door.

Anders én beter

Een gewone creme bestaat altijd uit water en olie. Maar om water en olie te mengen zijn emulgatoren nodig en om dit mengsel goed te houden zijn er conserveermiddelen nodig. Deze stoffen voeden de huid niet en kunnen schadelijk voor de gezondheid zijn.

Door de olie en het water-deel te scheiden, dus twee aparte producten te bieden, bevat Loïs Lee Pure Skinfood enkel actieve ingrediënten die boordevol vitaminen, antioxidanten en goede vetten voor de huid zitten. Er wordt zelfs geen gewoon water gebruikt, maar bloesem-waters die ook vol werkzame stoffen zitten en perfect zijn voor de, ietwat mild zure, pH van onze huid.

Synergie

Onze producten bevatten alleen hoogwaardige werkzame ingrediënten die zorgvuldig zijn geselecteerd, elkaars werking versterken en die direct voordeel voor de huid bieden.

Ze bestaan uit mooie plant oliën, extracten en bloesemwaters aangevuld met actieve werkstoffen zoals squalaan en algenextract.

* Reinigen

* Hydrateren

* Voeden