BLOOMEA FONTAINE

Wordt toegespast op zowel gezicht als lichaam en behandelt niet 1 probleem maar alle aanwezige huidproblemen in dezelfde behandeling.
Een totale behandeling voor de het verwijdering van alle aanwezige huidproblemen.

 

 

BLOOMEA FONTAINE

Hét revolutionaire apparaat voor de behandeling van jouw belangrijkste huidproblemen.

Bloomea is de nieuwste revolutionaire techniek  op vlak van huidverbetering en huidverjonging ontwikkeld door twee Franse chirurgen die postoperatief een niet-invasieve oplossing zochten om littekens te verwijderen.

Zelf hebben zij er inmiddels meer dan 10 jaar ervaring mee, ruim 5000 behandelingen mee uitgevoerd en 50+ biopsieën van de huid genomen. Geconstateerd is dat er na slechts 4 behandelingen van 20 minuten een verhoging van 20% elastine plaats heeft gevonden in de huid.

De innovatieve behandeling met Bloomea gebeurt in twee fasen en is volledig pijnloos.

VOOR DE BEHANDELING VAN:

* Rimpels en fijne lijntjes

* Acné- en andere littekens

* Open poriën

* Striemen

* Pigmentvlekken

* Zwangerschapsmasker

* Veroudering van de handen

* Droge huid op armen

* Vette huid

Fase 1: We starten met een macro-scrub waarbij alle dode huidcellen verwijderd worden. De imperfecties worden laag na laag verwijderd waardoor de huid glad en effen wordt.

Fase 2: Daarna wordt er door middel van microvibraties een aangename massage uitgevoerd waarbij we collageen, elastine en hyaluronzuur diep in de dermis insluizen waardoor collageen- en elastine productie gestimuleerd wordt voor een strak en stralend resultaat.

Gedurende de behandeling wordt er via het handstuk ook lichttherapie toegepast. Het rode licht zorgt voor regeneratie (vernieuwing) van de cellen en voor de versteviging van de huid. Een sessie duurt ongeveer 30 minuten en wordt uitgevoerd in kuurvorm van 10 sessies.

Tarieven Bloomea fontein

Wil jij tijdens een van onze gezichtsbehandelingen bloomea toevoegen? Dit kan door deze optie toe te voegen. Zo heb je extra luxe tijdens je klassieke behandeling. Dit geldt niet bij kleine onderdelen zoals ontharen e.d.

Ben jij heel benieuwd wat bloomea fontein voor jou kan betekenen? Reserveer dan deze kennismakingsbehandeling! Ervaar tegen een voordelig tarief deze unieke behandeling bestaande uit een micro scrub + Micromassage gecombineerd met infralood licht.

De bloomea behandeling uitgebeid met een heerlijke massage van gezicht, hals & decolleté boven op de micromassage van dit apparaat!

Prikkel je huid door deze een kuur te geven. Na 4 behandelingen is er na jaren onderzoek en 5000 behandelingen bewezen dat de huid 20% meer elastine aanmaakt. Heb je een onrustige huid, littekens of veroudering dan raden wij een kuur van 10 behandelingen aan.