DS V-Line collageen draad behandeling

DS V-Line collageen draad behandeling is momenteel ontzettend trendy voor het verminderen van rimpels. Naarmate we ouder worden gaan we steeds meer collageen verliezen en ontstaan de eerste rimpels. Graag wil je hier wat aan doen maar je bent (nog) niet toe aan allerlei heftige ingrepen. Met de DS V-Line collageen draad behandeling gebruiken we een speciale draad en serum op basis van collageen en stamcellen. 

Naarmate we ouder worden neemt de aanmaak van collageen, hyaluronzuur en elastine af. En zien we de eerste rimpels verschijnen. De meeste onder ons willen hier graag wat aan doen en een natuurlijke manier heeft vaak onze voorkeur.

Hoe werkt het?

We brengen het collageen draad aan in je rimpel met een speciaal serum en tangetje. Dit zakt in jouw huid en gaat daar je collageen aanmaak stimuleren waardoor de rimpel minder diep gaat worden. De behandeling is niet pijnlijk we gebruiken geen naalden, injecties of wat dan ook.

De rimpel behandeling met collageen draden is geschikt voor alle huidtypes en zorgt voor een gladder huidoppervlak. De huid ziet er merkbaar steviger, voller en zichtbaar verjongd uit. Ervaar de nieuwste techniek en neem het verouderingsproces in eigen handen.

Het beste resultaat behaal je na een aantal behandelingen

Advies 3 behandelingen, 1 behandeling per 14 dagen

De rimpeldiepte is dan voor 6-8 maanden lang afgenomen. Per persoon is het resultaat verschillend en kan niet voorspeld worden. De techniek verhoogd het collageen niveau.

PRIJZEN

DS V-LINE GEZICHTSBEHANDELING ZONE
€99,95 AANBIEDING MAAND SEPT/OKT NU VOOR 89,-

DS V-LINE FULL FACE & MICRONEELDING
€149,95 AANBIEDING MAAND SEPT/OKT NU VOOR 139,-

DS V-LINE LOSSE DRAAD(EN) (ALLEEN TIJDENS EEN GEZICHTSBEHANDELING)
€10,- AANBIEDING MAAND SEPT/OKT NU VOOR 7,50,-

DS V-LINE ZONE COMBINEREN MET EEN GEZICHTSBEHANDELING
€50,- AANBIEDING MAAND SEPT/OKT NU VOOR €40,-

Tijdens de behandelingen wordt er meer de huidverzorgingslijn van DSV-Line gewerkt deze bevatten een enorm hoge concentratie collageen. Dit raden wij aan te gaan gebruiken thuis om het resultaat te versterken en vast te houden.

Éénmalig tijdens de eerste DSV-Line collageen behandeling ontvang je 10% korting op al je aankopen.