Het bedrijf waaruit het merk Salonnepro ontstaan is, is opgericht in 2005. In 2008 is het merk Salonnepro gestart, we begonnen destijds met producten voor Microneedling en verschillende fruitzuurpeelings. In 2012 kwam daar onze gehele huidverzorgingslijn bij en zijn we onvermoeid doorgegaan met het ontwikkelen van nieuwe producten en specialistische behandelingen. Inmiddels bestaat het assortiment uit zo'n 150 producten, waarbij ieder product behoedzaam uitgedacht, getest en ontwikkelt is. De naam Salonnepro is ontstaan uit de woorden Salon en Professional, een naam die de kern van het merk omschrijft: cosmetica die qua kwaliteit en werking past bij de professionele markt.

De producten zijn dierproefvrij, parabenenvrij, siliconenvrij, sulfaatvrij, vegan, vrij van microplastics, phthalatenvrij en vrij van hoofdallergenen uit parfum.

Spa Salonne Pro is een Nederlands huidverzorgingsmerk met een duidelijk doel: natuurlijke huidverbetering. Het merk bestaat uit twee verschillende lijnen. De Pure Collection en de Solutions.

Solutions

De Solutions producten zijn op natuurlijke basis. Deze lijn is ontwikkelt vanwege de vraag naar betaalbare maar ook goede huidverzorging. In deze lijn vindt je ook de UVA/UVB zonbescherming tot en met SPF50+. Goede huidverzorging met hoge concentraties werkstoffen voor een vriendelijke prijs.

 

Pure Collection

In de ‘Pure Collection’ lijn staan hoogwaardige werkstoffen bovenaan. De plantaardige extracten en oliën die gebruikt worden in deze producten zijn geteeld, geoogst en verwerkt volgens richtlijnen van gecertificeerd organische landbouw. Dit maakt de producten schoner, krachtiger en werkzamer.
 

 

Animals , pet them, not test them

Parabenenvrij

*Vegan

* Sulfaatvrij

* Vrij van microplastics

* Siliconenvrij

* Phthalatenvrij

* Natural & organic!