Gezichtsbehandelingen.

Losse behandelingen.

DÉ SALON

De een heeft een mooiere huid van moeder natuur gekregen dan de ander. Het gaat erom dat we onze huid in een goede conditie houden. Hierdoor kunnen we langer onze jeugdige uitstraling behouden. De leefomstandigheden zijn niet meer zoals vroeger. Denk maar eens aan autogassen, airco en verwarming. Deze hebben allemaal een uitdrogend effect op onze huid.

Net als je elke dag je tanden poetst, heeft je huid ook een dagelijkse verzorging nodig. Zo houd je niet alleen je huid in conditie maar ook voorkom je huidproblemen en remt het huidverouderingsproces. Een goede combinatie van begeleiding en gebruik van de juiste producten is hierbij van groot belang. Wees zuinig op je huid !

*Bij iedere nieuwe klant wordt voorafgaand aan een behandeling een huidanalyse gemaakt om te kijken wat het beste voor de huid is.

Ons aanbod

Gezichtsbehandelingen

Wij stemmen iedere behandeling op uw huidtype af. Iedere huid is anders en heeft een speciale verzorging nodig. Wij werken in de salon met Blézi skincare en Nouvital cosmetics. Voorafgaand aan de behandeling kunt u hierin een keuze maken.

Losse behandelingen

Ook is het mogelijk om losse behandelingen te boeken. Bij ons kunt u ook terecht voor o.a : Professionele gellak op natuurlijk nagel, Epileren of verven wimpers en wenkbrauwen, Harsen van gezicht en lichaam etc.

Peeling

Diamant microdermabrasie is een nieuwe manier van peelen, gebaseerd op afzuiging en diamant op de handstukken. Het apparaat polijst het huidoppervlak zachtjes en onthult een jeugdige velletje. Microdermabrasie stimuleert de aanmaak van collageen en zorgt voor een egaal en gelijkmatig
eindresultaat.

salonmakeyourday_ons_aanbod

onze
producten

Blézi skincare en Nouvital cosmetics

Start typing and press Enter to search