Wimperlifting

Geef je natuurlijke wimpers een boost!

De Lash Volume Lift is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zónder gebruik te maken van wimperextensions of mascara. Het is een wimperbehandeling die de natuurlijke wimpers lift.

De Lash Volume Lift  is bestendig tegen zon, zee, water, douchen, zweten, tranen, zwemmen en slapen.

Met de lift techniek worden de natuurlijke wimpers gelift. Deze unieke behandeling met siliconen pads is geschikt voor elke wimpersoort en lengte, zowel korte als lange wimpers maar geeft het mooiste resultaat op middel-lange tot lange wimpers. Met de lift techniek worden de wimpers optisch verlengd en worden ze gelift waardoor je een frisse en open blik krijgt. De wimpers worden vanaf de wortel gelift en deze vorm wordt gemiddeld 6 weken behouden.

Met de lift techniek maken we geen gebruik van ‘schadelijke’ wimperkrultangen die wel gebruikt worden bij een wimperpermanent! Het is dus niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers en geeft een volledige voeding vanaf de haarwortel. Het is daardoor ook niet te vergelijken met een wimperpermanent. Bij een wimperpermanent worden klemmen of rollers gebruikt waardoor er snel broze wimpers kunnen ontstaan. De natuurlijke wimpers kunnen afbreken doordat de haarwortel niet genoeg voeding krijgt.

De gemiddelde behandelingsduur is max 45 minuten.

Nazorg:

Vermijd stromend water direct op uw wimpers gedurende de eerste 24 uur.

De eerste 24 uur na de behandeling niet in de ogen wrijven.

De eerste 24 uur geen mascara gebruiken.

Tarief

€39,95

€45,00 incl. verven wimpers

€50,00 incl. verven wimpers en wenkbrauwen + waxen